Skip to content
Shqip

Zgjidhjet e Ofruara

Veshje Pune

Profesionale

Prodhimi i veshjeve të punës dhe pajisjeve të cilësisë së lartë të dizajnuara për të përmbushur nevojat specifike të industrive të ndryshme. Gama jonë e gjerë përfshin veshje pune të qëndrueshme, veshje mbrojtëse dhe pajisje mbrojtëse personale (PPE) që garantojnë siguri dhe rehati në çdo mjedis pune. Duke përdorur teknologjinë dhe materialet më të fundit, produktet tona janë ndërtuar për t'i bërë ballë kushteve më të vështira duke ofruar funksionalitet dhe stil superior.

Prodhim

Veshjesh & Rrobash

Ofrimi i zgjidhjeve të cilësisë së lartë të veshjeve të përshtatura për nevojat e ndryshme të klientëve tanë. Me mbi 20 vjet përvojë, objektet tona të prodhimit dhe fuqia punëtore e kualifikuar sigurojnë saktësi, efikasitet dhe mjeshtëri superiore në çdo veshje që prodhojmë. E përkushtuar ndaj përsosmërisë, ND Albania kombinon dizajnin inovativ me materiale të qëndrueshme për të ofruar veshje /rroba që jo vetëm përmbushin, por tejkalojnë standardet e industrisë.

PPE

Veshje mbrojtëse

Të përkushtuar për të garantuar sigurinë dhe mirëqenien e punëtorëve nëpër industri të ndryshme përmes gamës sonë gjithëpërfshirëse prodhuese të Veshjeve dhe Pajisjeve Mbrojtëse Personale (PPE). Zgjidhjet tona PPE përfshijnë helmeta sigurie me cilësi të lartë, doreza, mbrojtje për sytë, maska dhe shumë të tjera, të gjitha të dizajnuara për të përmbushur standardet rigoroze të sigurisë. Ne e kuptojmë rëndësinë kritike të mbrojtjes së sigurtë dhe efektive në mjedise të rrezikshme.

Koleksione

Të Personalizuara

Prodhime veshjesh cilësore të personalizuara, duke ofruar zgjidhje të përshtatura për të përmbushur nevojat unike të markës së klientëve tanë. Specializuar në krijimin e veshjeve dhe paisjeve të punës me cilësi të lartë, të dizajnuara me porosi që pasqyrojnë identitetin dhe vlerat e markës suaj. Pavarësisht nëse keni nevojë për uniforma, veshje promocionale apo veshje të specializuara pune, ND Albania ofron produkte që plotësojnë specifikimet tuaja dhe tejkalojnë pritshmëritë tuaja.

Eksperienca në Industri

automotive
Automobilistikë dhe Transport

Çdo kategori

Nga uniformat e stafit të shitjes dhe administratës te uniforma për mekanikë, ekipe ngarkim/shkakrimi, kominoshe dhe më shumë.

Konstruksioni
Ndërtimi

Veshje pune profesionale

& Pajisjet e Sigurisë për sektorin e ndërtimit
manufacturing
Prodhim & Mirëmbajtje

Veshje pune profesionale

& Pajisjet e Sigurisë për sektorin e prodhimtarisë dhe mirëmbajtjes

Hoteleri
Hoteleri dhe Shërbime

Çdo departament

Nga uniformat e administratës, recepsionit, stafit të shërbimit deri te uniformat e mirëmbajtjes, sigurisë dhe pastrimit

Shërbime shëndetsore
Shëndetësi & Laboratorë

Veshje pune profesionale

Pajisjet e Sigurisë & PPE për sektorin e shërbimeve shëndetësore dhe laboratori

Veshje Ushtarake
Veshje Ushtarake

Çdo gradë

çdo divizion, çdo veshje e pajisje mbrojtëse për sektorin ushtarak dhe policor

Uniforma
Uniforma

Veshje pune profesionale

Nga uniformat për administratën deri te uniformat e shitjeve me pakicë

veshje_sigurie_ndalbania
Siguria

Dhe Ruajtja

Veshje pune profesionale për kompani sigurimi dhe ruajtje

Disa nga Veshjet Tona të Punës

pantallona_multinorm

Pantallona pune

Kominoshe Pune me rripa

Kominoshe Pune me rripa

Xhaketë pune

Xhaketë pune

Kominoshe komplet

Kominoshe komplet

Pantallona mbrojtëse

Pantallona mbrojtëse

Pantallona shiu

Pantallona kundër ujit dhe zjarrit

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni?
Na kontaktoni tani dhe zbuloni se si mund t'ju ndihmojmë të arrini qëllimet tuaja në prodhimin e veshjeve profesionale dhe të personalizuara

Pavarësisht nëse keni nevojë për veshje pune, veshje teknike ose veshjesh me porosi, ND ALBANIA është këtu për t'ju ndihmuar.

Nd Albania Contact us