Skip to content
Shqip

Rreth nesh

Prodhues Veshjesh Profesionale

ND ALBANIA

Me mbi 20 vjet përvojë të gjerë dhe partneritete me kompani ndërkombëtare në industri të shumta, NDAlbania qëndron si një profesioniste në fushën e prodhimit të veshjeve profesionale të punës. 

Fuqia jonë punëtore prej mbi + 70 profesionistësh është faktor kyc në angazhimin tonë ndaj cilësisë, standarteve ndërkombëtare dhe profesionalizmit.

Të specializuar në rrobat e punës, veshjet teknike, veshjet dhe pajisjet e sigurisë në punë, si edhe prodhimin e veshjeve ushtarake, NDAlbania ka fituar një reputacion për cilësi dhe besueshmëri të jashtëzakonshme. Ndërsa rrënjët tona janë në Shqipëri, shtrirja jonë shkon shumë më gjerë, me një klientelë të larmishme që përfshin tregjet europiane, kryesisht italiane dhe gjermane, ndër të tjera.

Në ND Albania, maksimizojmë ekspertizën tonë dhe pajisjet më të avancuara për të ofruar produkte superiore të përshtatura për të përmbushur nevojat unike të klientëve tanë. Me fokus në saktësinë, efikasitetin dhe kënaqësinë e klientit, ne jemi të përkushtuar të tejkalojmë pritshmëritë dhe të zhvillojmë standardet më të larta në industrinë e prodhimit të veshjeve dhe pajimeve profesionale të punës.

Workwear ND ALbania

Historia jonë

E themeluar gati dy dekada më parë, ND Albania është rritur nga fillimet modeste, për t'u bërë një nga fabrikat kryesore në prodhimin e veshjeve të punës.

Udhëtimi ynë nisi me një vizion për të ofruar zgjidhje të nivelit të lartë të prodhimit të veshjeve që plotësojnë nevojat e ndryshme të klientëve tanë, nga veshjet e punës deri te veshjet teknike, veshjet dhe paisjet e sigurisë në punë por dhe më gjerë.

Misioni

Misioni ynë është të fuqizojmë individët dhe organizatat me prodhimin e veshjeve profesionale me cilësi të lartë, që tejkalojnë pritshmëritë dhe frymëzojnë besim.

Ne jemi të përkushtuar për të ofruar produkte superiore dhe shërbime të jashtëzakonshme duke respektuar standardet më të larta të prodhimit, integritetit, inovacionit dhe përgjegjësisë sociale.

Vizioni

Vizioni ynë është të njihemi si një lider global në prodhimin e veshjeve profesionale te punes, veshjeve dhe paisjeve te sigurise ne pune , të dalluar për përkushtimin tonë ndaj përsosmërisë, inovacionit dhe qëndrueshmërisë. Ne synojmë të tejkalojmë limitimet, duke nxitur ndryshime pozitive në industrinë e prodhimit të veshjeve profesionale dhe duke krijuar një ekosistem më të mirë dhe më të qëndrueshëm përreth nesh.

Vlerat

Në ND ALBANIA, vlerat drejtojnë gjithçka që bëjmë.
Ne i japim përparësi cilësisë, integritetit, inovacionit dhe kënaqësisë së klientit duke promovuar qëndrueshmërinë dhe duke nxitur një ekip bashkëpunues dhe profesional.

Ne përpiqemi për përsosmëri në të gjitha aspektet e biznesit tonë, duke vendosur standarde të larta dhe duke u përmirësuar vazhdimisht për të bërë një ndikim pozitiv në industri.

Çfarë na veçon!

Vendosja e standardeve në prodhimin e veshjeve të punës dhe mardhënies me klientët!

Në NDAlbania, ne qëndrojmë me kokën lartë falë angazhimit tonë të palëkundur ndaj cilësisë, inovacionit dhe kënaqësisë së klientit. Objektet tona moderne, së bashku me teknikat e avancuara të prodhimit dhe një ekip të përkushtuar prej mbi 500 punonjësish, na mundësojnë të ofrojmë produkte superiore që tejkalojnë pritjet.

Sigurimi i Cilësisë

Ne krenohemi me prodhimin e produkteve profesionale të punës të cilësisë më të lartë. Striktësia në kontrollimin e cilësisë siguron që çdo veshje e prodhuar apo paisje të plotësojë standardet tona kërkuese, duke ju dhënë besim dhe qëndrueshmëri në prodhimet tona.

Mundësitë e Personalizimit

Ne e kuptojmë se çdo biznes është unik, prandaj ne ofrojmë zgjidhje të personalizueshme për t'iu përshtatur nevojave tuaja specifike. Nga copat, dizajnet e përshtatura deri te opsionet e personalizuara të markës, ne punojmë ngushtë me ju për të prodhuar veshje që pasqyrojnë identitetin dhe vizionin tuaj të markës.

Ekspertizë në Industri

Me përvojë 20 vjeçare në industrinë e prodhimit të veshjeve, veshjeve të punës, veshjeve dhe paisjeve mbrojtëse në punë, ne sjellim një pasuri të njohurive dhe ekspertizës për çdo projekt. Ekipi ynë i profesionistëve është i përgatitur mirë në tendencat, teknologjitë dhe praktikat më të mira, duke siguruar që ju të merrni nivelin më të lartë të shërbimit dhe ekspertizës.

Proces Efikas Prodhimi

Procesi ynë i standartizuar i prodhimit është krijuar për të minimizuar kohën e prodhimit dhe për të maksimizuar efikasitetin. Nga copat e vehsjeve, konceptet fillestare të dizajnit deri te dorëzimi i produktit përfundimtar, ne punojmë me zell për të siguruar që porositë tuaja në prodhimin e veshjeve të punës të përfundojnë në kohë dhe sipas specifikave tuaja të sakta.

Kënaqësia e Klientit

Në zemër të gjithçkaje që bëjmë është një angazhim për kënaqësinë e klientit. Ne e vlerësojmë biznesin tuaj dhe përpiqemi të tejkalojmë pritshmëritë tuaja në çdo hap. Ekipi ynë i përkushtuar është gjithmonë i disponueshëm për të adresuar pyetjet, shqetësimet dhe komentet tuaja, duke u siguruar që përvoja juaj me ne të jetë pozitive dhe shpërblyese.

Teknologjia e Re

Fabrika e prodhimit moderne është e pajisur me makineritë dhe teknologjinë më të fundit të prodhimit të veshjeve profesionale të punës. Me pajisje të avancuara të afta për të arritur saktësi dhe efikasitet të lartë, ne sigurojmë që veshjet tuaja të punës të jenë prodhuar në mënyrë të përsosur.

Çmimet Konkurruese

Ne besojmë se cilësia nuk duhet të jetë kurrë e negociueshme dhe as me cmimin më të lartë. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë çmime konkurruese për të gjitha prodhimet e veshjeve dhe shërbimet tona, duke ju lejuar të aksesoni zgjidhjet e nivelit të lartë pa e thyer bankën. Me ne, ju mund të gëzoni vlerë të jashtëzakonshme për investimin tuaj.

Partneritete Afatgjatë

Ne e shohim çdo marrëdhënie me klientin si një partneritet afatgjatë të ndërtuar mbi besimin, integritetin dhe respektin reciprok. Pavarësisht nëse jeni një startup i vogël apo një korporatë e madhe, ne jemi të përkushtuar për të mbështetur rritjen dhe suksesin tuaj në çdo hap të rrugës.
sustainable

Praktika të Qëndrueshme

Si prodhues i përgjegjshëm i veshjeve të punës, ne jemi të përkushtuar ndaj qëndrueshmërisë dhe kujdesit mjedisor. Ne i japim përparësi materialeve miqësore me mjedisin dhe proceseve të prodhimit kudo që të jetë e mundur, duke ju ndihmuar të minimizoni gjurmën tuaj të karbonit dhe të kontribuoni për një të ardhme më të qëndrueshme.

ÇERTIFIKUAR me ISO

Përsosmëri e Çertifikuar - Përkushtimi ynë ndaj Standardeve ISO

ISO 9001

ISO 9001: 2015

NDAlbania është krenare të njoftojë se ne jemi të certifikuar sipas standardeve ISO 9001:2015 për prodhimin dhe konfeksionimin e veshjeve të punës. Ky certifikim prestigjioz pasqyron angazhimin tonë të palëkundur ndaj cilësisë, qëndrueshmërisë dhe kënaqësisë së klientit. Me certifikimin ISO 9001:2015, klientët tanë mund të besojnë se çdo veshje që ne prodhojmë përmbush standardet më të larta ndërkombëtare për përsosmëri. Nga dizajni deri te dorëzimi, ne i përmbahemi praktikave strikte të menaxhimit të cilësisë për të siguruar që rrobat tona të punës jo vetëm të përmbushin, por edhe të tejkalojnë pritshmëritë e klientëve tanë të çmuar. Në NDAlbania, cilësia është prioriteti ynë kryesor dhe certifikimi ISO 9001:2015 është një dëshmi e përkushtimit tonë për të ofruar produkte dhe shërbime superiore.

ISO 14001

ISO 14001: 2015

Reflektojmë angazhimin tonë ndaj përgjegjësisë mjedisore në prodhimin dhe konfeksionimin e rrobave të punës. Me certifikimin ISO 14001, ne demonstrojmë përkushtimin tonë për të minimizuar ndikimin tonë në mjedis dhe për të promovuar praktika të qëndrueshme gjatë gjithë operacioneve tona. Nga marrja e materialeve miqësore me mjedisin deri te zbatimi i proceseve të prodhimit me efikasitet energjetik, ne përpiqemi të sigurojmë që rrobat tona të punës të jenë jo vetëm të cilësisë më të lartë, por edhe të ndërgjegjshme për mjedisin. Certifikimi ynë ISO 14001 nënvizon përpjekjet tona të vazhdueshme për të mbrojtur planetin për brezat e ardhshëm. Në NDAlbania, qëndrueshmëria është e thurur në gjithçka që bëjmë dhe certifikimi ISO 14001 është një testament i angazhimit tonë për një të ardhme më të gjelbër.

ISO 45001_page-0001

ISO 45001: 2018

Theksojmë angazhimin tonë të palëkundur për shëndetin dhe sigurinë në punë në prodhimin dhe konfeksionimin e veshjeve të punës. Me certifikimin ISO 45001, ne kemi prioritet mirëqenien e punonjësve dhe palëve të interesuara, duke siguruar një mjedis pune të sigurt në çdo kohë. Nga protokollet e rrepta të sigurisë deri te iniciativat e përmirësimit të vazhdueshëm, ne përpiqemi të zbusim rreziqet në vendin e punës dhe të nxisim një kulturë sigurie në të gjithë operacionet tona. Certifikimi ynë ISO 45001 nënvizon përkushtimin tonë për të mbrojtur shëndetin dhe sigurinë e të gjithëve të përfshirë në proceset tona të prodhimit, duke nënvizuar angazhimin e NDAlbania për përsosmëri në sigurinë në vendin e punës. Në NDAlbania, siguria nuk është vetëm një prioritet; është premtimi ynë

Ende Keni Pyetje?

Nuk mund ta gjeni përgjigjen që kërkoni? Ju lutemi kontaktoni me ekipin tonë miqësor.